Hontalan asszonyokat lepett meg karácsonyi vacsorával a Budapest Cosmopolitan LC

A Budapest Cosmopolitan Lions Club 2020. december 26-án, a 1067 Budapest, Podmaniczky u. 33. szám alatt található Női Éjjeli Menedékhelyen lepett meg 41 asszonyt (18-tól 83 éves korig) 50 adag finom karácsonyi vacsorával.

Sült csirkecomb, krumplipüré , vegyes zöldség (sárgarépa, cukorborsó) töltelék, barna mártás került a dobozokba: muffin, bejgli, szaloncukor, torta, almáspite és sokféle finom kenyér is emelte az ünnepi hangulatot.

A project gazdája és a témafelelőse Keys Aisling Mária: 10 évvel ezelőtt, amikor hazajöttek Amerikából, arra gondolt, hogy mivel nekik nincs szűkebb családjuk Magyarországon, így december 24-én 20 adag vacsorával és karácsonyi csomagokkal rótták a várost és kinálták meg hontalan embertársaikat egy finom vacsorával. A karácsonyi projectjük kinőtte magát és eljutottak az éjjeli szállóra. Temesvári Szilvia alpolgármester Asszony és kedves családja is velük tartott, ők adományozták a bejglit, melyet hálásan köszönnek. 
 
Köszönet a főszakácsaiknak, Joe és Aisling Keysnek, Gorka Marcinak, Gordon MacLeannek és családjának, Horváth Miklósnak és családjának, Nagy Péternek a gyönyörű karácsonyi lapokért, továbbá valamennyi klubtársuknak, akik anyagilag hozzájárultak a project sikeréhez. 
     
"A Kedvesség mégis számit"
"We Serve" Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba