Hírek, aktualitások

A Budapest Cosmopolitan LC csapata ismét a Szimpla Kertben főzött 2020. szeptember 21. 20:00 A Budapest Cosmopolitan LC csapata ismét a Szimpla Kertben főzött

A Közös Lábas jótékonysági főzés keretében ismét lehetőséget kapott a Cosmopolitan LC a Szimpla Kertben, ahova reggel szeptember 20-án, 8.30 körül munkára készen összegyűlt a lelkes csapat. Mester szakácsaik Horváth Miklós, Joe és Aisling Keys, illetve Gordon MacLean vezetésével 11.30-ra elkészült a csirkés és vega curry. Ildikó, Aisling, Anna és Kökény Misi jóvoltából finom sütemények kerültek az asztalra.

bővebben arrow_forward
Keys Mária - Üzenet a Lions tagokhoz 2020. március 26. 13:00 Keys Mária - Üzenet a Lions tagokhoz

Kedves Barátaim! Lions Társaim! Ezek a napok sok mindent átértékelnek bennünk. Amikor az ember arra kényszerül, hogy otthon maradjon, akkor rájön arra, hogy a közösséghez való tartozás milyen nagy kincs az életében. Így vagyok most én is. A Lions Közösségek már eddig is bizonyították, hogy elszántak, kitartóak a jó ügy érdekében. Most emellé az elszántság mellé még valamire szükségünk lesz. Ez pedig az összefogás és a kreativitás.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba