Keys Mária - Üzenet a Lions tagokhoz

Kedves Barátaim! Lions Társaim!

Ezek a napok sok mindent átértékelnek bennünk. Amikor az ember arra kényszerül, hogy otthon maradjon, akkor rájön arra, hogy a közösséghez való tartozás milyen nagy kincs az életében.

Így vagyok most én is. A Lions Közösségek már eddig is bizonyították, hogy elszántak, kitartóak a jó ügy érdekében. Most emellé az elszántság mellé még valamire szükségünk lesz. Ez pedig az összefogás és a kreativitás. Fontos, hogy a kialakult helyzet ellenére ne legyünk passzívak, hanem kreatív rugalmassággal nézzük az előttünk álló időszakot.

Fontos, hogy ezekben a napokban vigyázzunk az egészségünkre. Ugyanakkor a rászorulóknak is szüksége van ránk, ugyanúgy mint eddig. Sőt! Most mindennél inkább.

Ne hagyjuk, hogy a járványügyi helyzet hátráltassa azt az értékes munkát, amit eddig végeztünk.

“Bajban ismerszik meg a jóbarát.”

Tartja a közmondás. Régen rossz, ha csak akkor segítünk, amikor nekünk kényelmes. Akkor is tenni kell, amikor nehéz idők vannak. Csak lehet, hogy más eszközökkel. A Lions Klubok jószolgálati tevékenysége eddig sem a körülményektől függött. A jövőben sem hagyjuk, hogy meghiusúljanak kitűzött céljaink. Hamarosan, közös erővel újra tesszük, amit tennünk kell, hogy minél több ember életében tudjunk pozitív változást hozni.

Addig is vigyázzunk egymásra és maradjunk kapcsolatban!

Baráti szeretettel ölellek Benneteket :

                                                         Keys Mária Hermina

                                                             I. Alkormányzó

                                                               2019-2020


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba