Pándon végzett szemszűrést a Budapest Cosmopolitan LC

Méltó módon, egy pándi szemszűréssel zárta le a Budapest Cosmopolitan Lions Club Joe Keys 2020/2021-es elnöki évét: a klub tagjainak részvételével a Nem Adom Fel Alapítvány házában végeztek szemszűrést, ahol összesen 19 főt szűrtek meg.

A szemszűrésen 15 gyermek és 4 felnőtt vett részt: Fodor István optikus csapata, Dr. Arató Mária és Kis Mónika végezték el a szükséges vizsgálatokat, melynek eredményeként 8 db szemüvegre lesz szükség. Fodor István felajánlásának köszönhetően a szemüvegek 2 héten belül el is készülnek.

Óriási köszönet Fodor Istvánnak és csapatának, hogy ebben a nyári forróságban is eljöttek és elvégezték a szűrést. Látván a boldog gyermeki szemeket, ahogyan próbálgatták a szemüvegeket, igazán megható pillanatokat élhettek át a jelenlévők.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba