Szendrőládon tartott szűrési napot a Budapest Cosmopolitan LC

A Budapest Cosmopolitan Lions Club tagjai Szendrőládon, a Nemadomfel Házban tartottak komplex szűrési napot 2022. március 19-én, szombaton, ahol összesen 32 személyen végezték el a szűréseket.

A Budapest Cosmpolitan Lions Club tagjai, köztük Keys Mária közvetlen volt kormányzó, Joe Keys, Aisling Keys (szemszűrés), Ildikó és Gordon Maclean (vércukorszint mérés), dr. Zeller Richárd (belgyógyászati vizsgálatok), dr. Tálos Marianna és testvére (fogorvosi vizsgálatok) is a helyszínre utazott, ahol összesen 32 személyt, gyermeket és felnőttet szűrtek meg. A klub tagjai folyamatosan végezték el a különböző szűréseket, melyek eredményeként 22 embernek készülhet majd el a szemüvege.

A vizsgálatok mellett 25 db ruhacsomagot is vittek a házba a klub tagjai, amit pillanatok alatt szét is kapkodtak.

A tartalmas nap kiváló hangulatban telt, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Gordon és Joe kiskoncertet is adott a program végén.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba